Zapraszamy na http://eatafterreading.blogspot.com/

Polecamy Kurczak pieczony z cytryną, czosnkiem i marokańskimi przyprawami:

  • 1 duży kurczak
  • 2 łyżki harissy
  • 1 łyżka przyprawy ras el hanout*
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 30g masła
  • 2 laski cynamonu
  • 2 gałązki tymianku
  • Sól morska
  • Świeżo zmielony pieprz

Wywar cytrynowy:

  • 4 cytryny (pocięte w ćwiartki)
  • Sok z 2 cytryn
  • 1kg cukru
  • Sól morska
  • Kilka ziarenek pieprzu
  • 2 litry wody
  • 2-3 gałązki tymianku
  • 2 gałązki rozmarynu
  • 1 liść laurowy
  • 1 główka czosnku przecięta na pół

Smacznego!

 

 

Komentarzy: 1

 
  1. Sandy mówi:

    SD pisze:ok you can use a tin of taomto, they are just as good as fresh, but if you want fresh then just blend them in a blender about 4 or 5 depends on how much sauce you want but just keep adding a taomto untill you get the desired amount. Add about a half teaspoon of salt (if using 5 taomto) and about a teaspoon sugar and maybe a little balsamic vinigar it will go dark of course. now just cook it up in a saucepan and keep tasting untill it is think and sweeter

 
 

Skomentuj